2014. január 16., csütörtök

Guess, who's back again! KNERTÉSZEK, ofc

Szép estét kedves Olvasó!

Ohóóó, igen, tisztában vagyunk vele, hogy nagyon rég nem adtunk számot magunkról. De hát itt jött a téli szünet a karácsonnyal, na meg az új évvel együtt. Aztán meg most nyakunkon a félév. Illetve ma már le is zártak mindenkit. Én meg úgy éreztem, valamit muszáj tennem, hisz' a naplómat mára meguntam, de azért írni kell, írni kell.
Mindezek tudatában: boldog, sikerekben gazdag új évet kíván a Knertészek csapata minden egyes követőjének, magunknak pedig egy élmény teli brüsszeli utat...[kopp-kopp-kopp]! A minket olvasó diákok pedig reméljük, hogy egy szép félévi bizonyítvánnyal zártak, ahogy mi.

Nézzük csak mi történt a Knertészek és az O:DA háza tájékán az elmúlt egy hónapban:

  • A csapatból a négy "kis fecskének" szerencséje volt visszatérni oda, ahol először találkoztunk a Csodával. Az Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) - vagy ahogy mi hívjuk: a kötelezően önkéntes (miiiiii?!?!) munka - keretein belül újra Játszóházat szerveztünk a roma gyerekeknek. És még fogunk is! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a következőre, amelyet január 26-án, vasárnap tartunk a Közösségi Házban.
  • December 14-én került sor a díjátadó ünnepségre. Naivan gondolhattuk azt, hogy minden zökkenőmentesen, snasszul fog menni, akárcsak más eredményhirdetéseken, de sajnos csalódnunk kellett. Persze pozitívan! A hat nyertes csapat összes ajándékát az autokratikus uralom ellopta. Néhány információt kaptunk csak meg a hol létükkel kapcsolatosan, majd globális-közös erőre volt szükségünk a felkutatásukhoz. Végül is - mint a mesékben szokás - győztek a jók, a bátor fiatalok, az önkényuralkodó pedig máglyán égett el. Vizuálisabb típusoknak ajánlanánk a következő összefoglaló videót. 

Ladies and Gentlemen: a csapat, amely egy hajszállal csúszott le a dobogóról.

Khm, khm, gyomaendrődi túlnyomás nehezedett a többiekre, por favor.
- újfent spanyolul is tanulunk.
  • Majd a téli szünet előtti utolsó napon megint részesei lehettünk valami jóságosnak, valami szépnek, valami csodálatosnak. Emlékeztek még Margó nénire? Na, meg arra a bejegyzésre, mikor Zsolti arról írt, hogy mi is karácsonyi manóskodtunk? Ha nem, katt a linkre egy kis friendly reminder gyanánt. Nos, szóval ezen a napon ellátogattunk a katolikus templomba és átélhettük azt a meghittséget, ami ezeket az adományosztásokat kíséri. Ha nincs a verseny, nincs ilyen kapcsolatunk.
  • Másnap Zsoltiért, no meg a többi KID Kidsért fingerscrossolhattunk, hiszen a Magyarországon úttörő korszakát élő angol nyelvű disputaversenyen mérkőztek meg zömmel fővárosi csapatok ellen. Nem kis teljesítménnyel zártak, az előkelő 6. helyen végeztek. Gratulálunk iskolatársainknak!
  • Valamint zárásként szeretném felhívni minden érdeklődőt figyelmét:
"Újra itt az O:DA!
Először is mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET, és persze sikeres második félévet kívánunk!Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy január végén új izgalmas feladatokkal ismét indul az O:DA. Nevezni a teddoda.hu oldalon mától, azaz január 15-étől JANUÁR 29-IG lehet. Alaposan olvassátok el a nevezéshez szükséges feladatokat, mert az O:DA 1-hez képest ez (is) már kicsit MÁS!Induljon tehát az új JÁTÉK: ONLINE DEMOKRÁCIA ACTIVITY 2.0!ÚJRATÖLTVE!!!!!!!!!!!!!" 
Szóval gyerünk, gyerünk, tessék jelentkezni! Nem fogja megbánni senki sem, ezt garantáljuk!
Ízelítő videó az újoncoknak. Egész jó vágókép lett belőlünk...

...mert csak ennyire volt szuper az O:DA! <3
xoxo,
Knertész barátaitok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése