2014. március 6., csütörtök

Day 1 - Az összefoglaló

Hello-szia-szép jó reggelt!
A tegnapi nap során képeket már megosztottunk a Facebook oldalon, most itt az ideje a blogpostnak.
Csillebércre eljutni nem is olyan könnyű: hosszas vonatút, majd metró a Déli pályaudvarig, végül tömegnyomor a 21-es buszon, ami alig akart megérkezni. Konkrétan az ajtóhoz nyomódva töltöttem az út első felét. I love tömegközlekedés! <3
Szállásfoglalás, eligazítás, kaja ahol kiskorunk legjobb meséi a téma (ne kérdezd hogy jön a versenyhez), előadás egy zseniális a demokráciáról videóval, majd program.
Kit/mit nem véd a demokrácia?
Találj minden betűvel egy szót, tizet válassz ki, majd 1 percben jellemezd. Kezdetben nem értettük a kérdést, pardon nem volt számunkra világos (köszi Lacus a lájkokat és a szorítást innen is), de felülkerekedve a problémán véleményem szerint, és mentorunk Zita néni szerint is  remekeltünk. "Volt felépítése az előadásnak". Mi voltunk az a csapat, ahol ezt kiemelték szóbeli piros pontként, később pontokra is váltottuk.
Okostelós, kódolvasós feladat, ahol technikai okok miatt nem sikerült gyorsnak lenni (mert ez is számított), de ügyesnek viszont igen!
Vacsi, beszélgetés két országgyűlési képviselővel, csapatmegbeszélés a szokásos hülyüléssel, illetve videónézéssel egybekötve.
Jelenleg a tabella második fokán állunk 149 ponttal, de szoros a verseny, és ma is rengeteg pontot lehet szerezni.
Bytheway, Tomi megtáltosodott, igazi kerek egész mondatokban válaszoló riportalany lett. Ezt teszi a budai levegő!
Program mára: irány a belváros, csekkoljuk a Parlamentet és az Alkotmány Bíróságot, este pedig 5 perces előadást csinálunk színitanODA-ban.
Csak hogy mégegyszer posztolhassam, és mert most jó itt:
http://www.youtube.com/watch?v=m-M1AtrxztU&feature=youtube_gdata_player
Zsolti
Ui.: Az ágyam hiányzik, mert másikban nehezen alszok :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése