2013. november 6., szerda

Boldogsághormon-termelődés Knertészek módra

Hellobello!

Tulajdonképpen ha a csapatnak lenne horoszkópja, biztosan megírták volna a csillagok is, hogy ez fog velünk történni. Örömtelibbnél örömtelibb hírekkel vagyunk ellátva nap mint nap. Kezdjük a nem kis ünneplésre okot adó HATODIK (!!!) helyünkkel. Azt hiszem, itt még nem tettünk róla említést, így most én megtettem...
    
Knertészek ♥ printscreen button
Mint az látszik, a forduló 5. legjobb eredményével zártunk, amire büszkék vagyunk. No meg a Gyendrődi-dombon alakult Kneresekre is.:)
Ezt követte a facebook oldalunk népszerűsége, mely immáron elérte a 400 lelkes likeolót. We're just so happy right now.
És végül (de reméljük, nem utolsó sorban...) tegnap megérkezett a szöveges értékelés is a második fordulóra benyújtott feladatmegoldásainkról. Legalább tudjuk, hogy mire figyeljünk O:DA legközelebb. Azért elégedetten, és büszkén olvastam az utolsó sorokat.
"A "Knertészek" csapat közösségi felületeit rendkívül alaposan gondozza, fejleszti, mely maximális, 4 pontot ér. A csapat minőségben magas színvonalú, értékes információkat oszt meg, a közösségiséget rendszeresen vizsgálja. Továbbá a csapat-blog rendkívül magasra teszi a mércét, "csak így tovább!" Természetesen a minőségi szempontokat is maximális pontszámon teljesítette a csapat , mivel minden kritériumnak megfelel."  az O:DA Stáb
"I need a HERO"  - a dal ismerősen csenghet mindenki fülében. Ha nem is egy Pókember, Batman vagy Hulk kaliberű hősre van szükségünk a következőkben, de egy hétköznapira mindenképpen. Holnap csapatmegbeszélést tartunk ezzel kapcsolatban. Az ötletelés már nagyban működik, talán elérkeztünk a döntő fázisba. Lassan majd lehull a lepel a mi kis - még számunkra is titkos - hősünkről. Addig is türelem, és jó olvasgatást.

Szép estét, Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése