2013. november 19., kedd

Kölcsön kenyér visszajár

Üdvözlet Gyomacityből Mindenkinek!

Hű, megint csak elfoglaltak a Knertészek... DE a 3. forduló faladatmegoldásai kézbesítve, I:DE(SÜSS) kattintva megtekinthetitek őket. Kitettünk magunkért, reméljük a legjobbakat... Időközben megjelent a 4. forduló kiírása is, hát, érdekes, de egyben izgalmas feladatok elé nézünk! Mozizunk majd meg nagy feneket kerítünk a csapat hírnevének.

Örömünkre szolgált, hogy egyik "ellenfelünk", a CombatDogs névre hallgató "falka" (=csapat...:) is szívesen olvassa blogunkat. Egyik bejegyzésük tárgya pedig többek között ez lett.
"A Knertészek pedig  messze kitűnnek a bloggerek közül, hiszen olyan nagy intenzitással frissítik oldalukat, hogy mi is csak ámulunk-bámulunk. Csak hogy az egyik legjobb példát említsük, ITT egy iromány az önkéntes munkájukról." (Zsolti csodájára gondoltak...:)
Kedvenc csapatunk pedig szívhez szóló promót irományozott rólunk. Eddig is nagyon bírtam a fiúkat, de ezek után... Na jó, innen jött a bejegyzésem címe. Szeretném én is egy kicsit fényezni őket. Különben az igazat megvallva, e nélkül a posztjuk nélkül is gondolkodtam azon, hogy írni kellene róluk valami szépet. Tegnap este óta pedig biztos vagyok benne, hogy kell is!
Szóval, gondolom sokan sejtitek, hogy a másik gyendrődi (ők így becézik szeretett városkánkat) csapatról van szó, *dobpergés*, a Kneresekről. Az öt srác, Lajos bá'val kiegészülve talán a mezőny egyik legerősebb csapata. Ügyesek, okosak, talpraesettek, oh, és még humorérzékük is van, satöbbi, satöbbi. BenDZSi irányításával egész jó csapatot alkotnak. Imádtam a bemutatkozó kisfilmjüket Viktor "büszke vagyok Tibire..." kezdetű mondatával, a mááserrivel, a nevetésekkel meg úgy mindennel együtt. Persze, nem csak ennyi mindent tettek le az asztalra. Jó ötlettől vezérelve felújították a gimi kosárpályáját, amiben azért nekem is részem volt. (Vajon miért olyan szép fekete az egyik oszlop?!) Interjújukat pedig egy tényleg arra méltó hőssel készítették el. Mindezek nem is mentek kárba, a Kneresek jelenleg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán állnak. Igyekszünk őket utolérni! :) Egyébként sok mindent tudok róluk (...if you know what i mean...:D). Például ők is nagyon-nagyon-..... extramega elfoglaltak. Benji csodaszép filmet készít a városról, mindezek mellett a csapatukról is, olykor-olykor nekünk is besegítve. Bazsó vadakat terelő juhász...akarom mondani vadakat kerget, na meg alkalom adtán angolul vitázik, Zsiga szintén in English osztja az észt egy-egy versenyen, ha nem az OKTV-re készül. Viktor is jól áll a nyelvekkel, néharitkán benéz egy vizsgáztató központba, szabad idejében meg blogot ír. Tibi sem rest, ő is blogbejegyzéseket halmoz a Kneresek weblapján, közben meg egészségesen táplálkozik, amire Viktor kimondhatatlanul büszke. Tanár úr pedig összefogja ezeket a lókötőket, és ha kedve, ideje, energiája engedi, ő is megejt egy-két írást a blogon. Ja, és persze mutatja az egyenes utat Brüsszel felé a fiúknak. Nos, én így látom őket. Remélem nem bánják, ha velük tartunk majd mi is Belgium fővárosába, legalább is sátorozni az O:DA-s pólókban egyszer tuti el kell mennünk!


A sok-sok teendő mellett a másik két lánnyal "keressük ősünk udvarát..." Lili okos, és művészkedésre is hagy magának időt, így született a fentebb látható műremek is! Lizi azóta is fut a labdazápor között, Tomi tucatjával dobálja a kosarakat tesi órán, Zsolti ugrálókötél bajnok, én meg még mindig nem tudok kötelet mászni. Bízom benne, hogy ez múlandó.

Szép estét,
Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése