2013. november 13., szerda

Összefoglaló a Knertészek eddigi teljesítményéről a TEDD O:DÁban

Miután már több, mint egy hónapja tart az Online Demokráciai Activity, úgy éreztük itt az ideje összefoglalni azt, hogy mi is történt velünk az első két és fél fordulóban.

Azt hiszem, a legjobb, ha az elején kezdjük, vagyis hogy miért jelentkeztünk a versenybe. Erre lehetne sok szép gondolatot összehozni, mint:  "Számunkra semmi sem fontosabb a demokráciánál.", vagy "Mi mindig is szerettük a kihívásokat." Nem egészen így volt. Egyszerűen megtetszett a játék, második körben pedig a nyeremények és azok közül is a brüsszeli kirándulás.

Október elején indult útjára a verseny, és első feladatként kisfilmet kellett készítenünk. És alkotmányt. Ami szerintünk jól sikerült, a zsűri szerint kevésbé. Mi hittünk nekik, csak hát nagyon rosszul esett az alacsony pontszám, ezért majdnem hagytuk az egészet és feladtuk... Szerencsére maradtunk és így részt vettünk egy önkéntes feladatban, egy játszóház szervezéseben a Roma Közösségi Házban. Amit mi nagyon élveztünk, meg reméljük a gyerekek is. :) Erről szintén készült egy kisfilm, amire igazán büszkék voltunk... Közben folyamatosan frissült a blog, Zsolti és Csenge naponta új bejegyzéseket írtak, és mi, többiek is feltűntünk néha egy új témával.

Aztán hirtelen megérkezett a második forduló eredménye, amin mi lepődtünk meg a legjobban, mert hatodik helyre kerültünk, ami már szinte dobogós. (Ezúton is gratulálunk a Knereseknek, akik most harmadikok :D) Nem szeretnénk magunkat elbízni, se dicsekedni, de úgy érezzük, hogy a harmadik fordulóhoz (ahol egy a környezetünkben élő "hétköznapi hőst" kell bemutatni) sikerült találnunk egy nagyszerű embert, akinél alkalmasabbat nem is kívánhatnánk. Hősünk kilétét egyenlőre fedje homály, minden kiderül majd róla, amit egy 3-5 perces kisfilmbe csak bele lehet sűríteni. Addig is nagyban készülünk az interjúra és reméljük, hogy sikerül majd mindent kihozni magunkból ebben a fordulóban is.
Végezetül szeretnénk megköszönni mindenki figyelmét és támogatását (annak, aki figyelt és támogatott minket) és kérni, hogy tartsák meg ezen jó szokásaikat.
Lizi

u.i: Kifelejtettem, hogy megérkeztek a csudaszép egyen pólóink, amikért oda vagyunk csupa nagybetűvel és amikről már képeket is láthattok a Knertészek oldalán.

Mindenkinek jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése