2013. november 10., vasárnap

Te döntesz, avagy the choice is yours

Sziasztok!

Gondolom sokan fogjátok a fejeteket az ikszfaktort nézve, hogy hogy lehetett ezt a Nickelback számot így előadni, esetleg tanultok a holnap várható számonkérésekre és sorolhatnám még a lehetséges vasárnap esti elfoglaltságok végtelen sorát.

A címet a már régebben említett Mosolyka nemsoká megjelenő könyve ihlette. Mint ő is hirdeti,  a dolgok nagy része csakis tőled függ. Közhelyekkel élve: "minden fejben dől el". Ahogy Anna néni is megmondta: "Én itt nem látok lehetetlent, csak sok tehetetlen gyereket." És igen, holnap ezek szerint az elvek szerint fogok felkúszni a kötél legtetejére. Legalább is mindenképpen megpróbálkozom vele.:) 
Most jött el a pillanat, hogy rájöttem arra, Lili is épp ezt boncolgatta a múltkor. Mindegy is, lényegesnek tartom szem előtt tartani ezt - hogy TE döntesz! - mindig, minden körülmények között. 

Nem vagyok benne biztos, hogy nekem ma többet kellene írnom, mert lehet, hogy már az utolsó pár sor is kicsit erőltetettre (?) sikerült. De mivel a hétvégén szinte mindannyian extra-mega elfoglaltak és fáradtak voltunk, senki sem került klaviatúra közelbe ihlet-teljesen, így kimaradt két nap. Hát igen, egyre inkább közeledünk az év közepe felé, egyre több feladat zúdul a nyakunkba. Szegény gimnazisták... Brühühüüü.

Egy must-watch-it videóként ajánlanám mindenki figyelmébe ezt az elgondolkodtató kisfilmet:  http://www.youtube.com/watch?v=T7yLaVA8XSc#t=202

Szép estét!
Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése