2013. november 14., csütörtök

Elfoglaltság level Knertészek

Hello to All of You!

Unalom - az meg mi? Unatkozni - és azt hogy kell? Sajnos, kicsit úgy tűnhet, hogy az elmúlt egy-két hétben elhanyagoltuk imádott blogunkat. Knertészek feels nagyon szomorú. :( 
Elképzelhető, hogy így is van, de egy gimnazista diák életében ez az időszak elég kemény. A tanárok valahogy így gondolkodnak: 


Szóval értitek. De büszkén és boldogan jelentem ki, hogy Lili letudta a nyelvvizsgáját (mondtam, hogy vannak közöttünk nyelvészek), még hozzá nem akárhogy, Zsolti is helyt állt az OKTV-n, hétvégén kikapcsolódni megy a fürdőbe, Lizivel megtanultuk a Cup Songot, Tominak lassan meg az agyára megyünk vele. Mindenki éli békés, boldog életét, lassan visszatérünk a régi kerékvágásba. Mégpedig: hétfői teendők: blogírás, keddi teendők: blogírás, szerdai: lásd előző két nap, és így tovább.:) Legalább is én ebben bízom...

Különben hatalmas szenzáció: MEGÉRKEZETT A LOGÓS PÓLÓNK! Amire annyira vártunk, ami után olyannyira epekedtünk, most mindenkinek a szekrényében lapul... vagy a párnáján huzatként, hát igen, megint csak, kinek hogy... A lehetséges félreértések miatt szeretném tisztázni, hogy a néha kissé idióta poénjaink a pólók méretével kapcsolatosan csupán boldogságunk kifejezése. Isten ments, hogy becsméreljük, nagyon is O:DAvagyunk értük, köszönjük szépen őket, O:DA! Büszkén fogjuk őket viselni a holnap forgatandó riportunk alatt is, mint ahogy a képeken. Egyébként ez egy ilyen "Keresd a hibát!" kép is egyben. Valami nem igazán stimmel a csapattal, a szemfülesebbek észrevehetik, várjuk akár a facebookon, akár a bejegyzés alatt az ötleteket.:)


Visszatérve a holnapi napra: igen, felvesszük riportanyagunkat, hétvégén pedig nagyban neki állunk a vágásnak. Szívvel-lélekkel megpróbálunk anyait-apait beleadni, hogy ez legyen az eddigi legjobb kisfilmünk. A kész verzióval pedig legkésőbb hétfőn ti is szembesülhettek. Kíváncsiak vagytok? Mi is. A hősünkkel kapcsolatban pedig senki se aggódjon, sok-sok nagyszerű ember közül, nekünk is sikerült találni egy kiválót!
Tegnap a 21.sz. és a közösségi média előnyeit segítségül hívva "csapatmegbeszélést" folytattunk kis csoportunkban. Nekünk aztán mindegy, hogy élőben vagy virtuálisan értekezünk, oltogatjuk egymást, mindkettő tök jól megy. Tanárnő posztja alatt közel 160 hozzászólást sikerült összeknertészkednünk. Majd egyszer hozunk belőlük gyöngyszemeket.

Addig is legyetek sokat a szabadban, igyatok sok mézes meleg teát, rugdossátok kedvetekre a faleveleket, amíg csak lehet. Ja, és ne felejtsetek el "egy kilométert mosolyogni". Még okotok is van rá.













Tschengee

P.S.: I love you (akár...) November 14-e révén a mai névnapok: Aliz...a többit nem tudom. Boldogságos neved napját, Lizi! :)

2 megjegyzés:

  1. Csajok, a Cups Songot egyszer összehozzuk: begyűjtjük Ágit is, hozunk poharakat, és megcsináljuk rendesen. Lehetőleg úgy, hogy a Kneresek csapata is lássa, oké? :P

    VálaszTörlés