2013. október 12., szombat

A mai napról

Ha már Zsolti tegnap beharangozott engem, üdv mindenkinek! :)

"Ha a nevetés hosszabbítja az életet, én már halhatatlan vagyok!" 

Szombat, hétvége, X-faktor nézés, pihenés, pizzaevés, jó idő, buli, viszont a Knertészek ilyenkor sem vesznek visszább a munkából. Sőt mi több, annál inkább dolgoznak. Talán bennünk is meg van az a bizonyos X.... A mai találkozásból is főként csak nevetés lett, sajnos néha képtelenek vagyunk a komoly munkára, vagy inkább soha nem vagyunk rá képesek? Kíváncsi lennék, erről mi a Zita néni véleménye...:)

A Tanárnő legnagyobb örömére náluk rontottuk a levegőt három órán keresztül. Jó hírekkel szolgálhatok: a kisfilmünk majdnem-kész állapotban van. Nekem nagyon tetszik! Persze, a kamera előtti szereplést azért még gyakorolhatnánk, de amatőr kezdőkhöz képest szerintem a legjobbakat hoztuk ki magunkból, vagy legalább is próbáltuk kihozni. Na, de majd mindenki eldönti, miután látta, hogy milyen érzelmeket táplál a videónkkal kapcsolatban. (Halkan megjegyezném, hogy tudjuk, hol laktok! :DD)

egy elvetett terv a sok közül :D
 A logónk kivitele még mindig kérdéses, de nagyban dolgozunk az ügyön. Ahogy Zsolti írta, tényleg baromi nehéz a legtökéletesebbet megalkotni. Egy olyat, ami tök jól tükrözi a csapat arculatát. Azért már merőben szűkítettünk az elképzelésen, megvannak a kötelező motívumok. Na meg a tiltottak: ÁSÓ...:D

 Az alkotmánnyal pedig mondhatni teljesen készen vagyunk. Még egy kis stilizálás, rendbeszedés, kozmetikázás és voálá. Hétfőn igyekszünk minden-mindent feltölteni, teljes körű betekintést engedve a munkánkba. Addig pedig mindenkit furdaljon a kíváncsiság! Hű, de gonosz vagyok :D

A pontszámunkat meg úgy minden mást megtekinthettek itt. A sokat emlegetett hétfő nemcsak az első forduló beküldésének a határideje, de a második feladatainak a megjelenése is. Egy ilyen kezdet után már csak jót várunk ettől a versenytől: pólót, Brüsszelt, sok-sok nevetést, egy jó csapatot, demokráciát.

Szép estét minden Olvasónknak, Csenge :)
A csapat



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése