2013. október 9., szerda

Day 3. Csapó 136. :D

Szép, jó estét kedves Olvasóink!


Mai napunk igen termékeny volt videó- és fényképanyagot tekintve. Lesz miből válogatni, az biztos! Szerencsére egyre jobban érzem azt, amiről tegnap írtam: kezdünk egy jó csapattá válni. Úgy gondolom, az már egy igazán jó jel, ha fáj az arcizmom, miután elválok a többiektől. Fáj, mert annyit vigyorgok rajtuk, magamon és velük együtt, hogy azt mosoly/másodpercben lehetne mérni. És ha ezt kiszámolnánk, egy nagy-nagy számot kapnánk. :)

Nem árulnék el semmiféle kulisszatitkot a forgatásról, maradjon csak meglepetés a jövőre nézve. Legkésőbb hétfőn úgyis láthatja majd ország-világ. Addig már csak ötöt kell aludni. Tulajdonképpen mi is várjuk, hogy mi sül ki ötünk elképesztően szenzációs alakításaiból... A képek meg, hát, nem is tudom hogy fogalmazzak... vannak köztük érdekesek is. Ha valamelyikünkből híres ember lesz, a többiek egész egyszerűen meggazdagodhatnak majd ezekből a fotókból. :D

Holnap megpróbáljuk komolyabbra venni a figurát, és elkészítjük a belső szabályzatunkat. Nem szeretnénk elO:DA'zni a dolgokat. Addig is itt egy kis ízelítő az emberi jogokról: Human Rights (Elég nehéz szöveg, angolt tudók előnyben. Bár én is csak füleltem sok helyen.)


Üdv a Knertészektől, Csenge


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése