2013. október 6., vasárnap

Bemutatkozás

O:DA vagyunk

Bemutatkozás

Avagy, amit érdemes tudni rólunk


Akkor így második bejegyzésként be is mutatnám a csapatunkat: mi vagyunk a gyomaendrődi K(n)ertészek, a Kner Imre gimiből. A csapattagok: Szonda Lili, Csordás Aliz (Lizi), Tari Zsolti, Valuska Tomi, és jómagam, Deli Csenge, mentorunk pedig Zita néni.

(Szeretném előre tisztázni, hogy ez az első blogom, úgy tessék kritizálni!)

Random kérdések tőlem magamnak:
  1. Hol van az a 'Gyoma & rőd' [gyomaendrőd]? - Térképekkel elő! A Tiszántúlon, annak is a déli csücskében, (a) Békés (kis) megyében, és hogy a Hármas-Körösön innen vagy túl pedig már csak nézőpont kérdése.
  2. Átlagéletkor? - Zsoltit leszámítva mindannyian 9.-esek vagyunk. Zsolti jövőre fog végezni.
  3. Hogyan találtunk O:DA a versenyhez? - Jó kérdés... Tanárnőék mindig nagyon szemfülesek.:-)
    I:DE kattintottunk
  4. Honnan a név? - "Szót vetünk, vitát aratunk." A 'Kner' kezdet szerintem érthető, a kertészkedés pedig a három lány első vitájához kapcsolódik. Mondjuk azóta sem volt sokkal több vitánk...:D
  5. Egyáltalán miért jelentkeztünk? - A suliban működik egy disputakör, gondoltuk, a verseny segítségével játékosan ismerkedhetünk a demokrácia alapjaival, és reméljük, az itt tanultakat hasznosíthatjuk hazai pályán is. Jópofának tűnik az egész és szeretnénk magunkat megmérettetni. A logós pólóról és Brüsszelről már nem is beszélve. Ja, és tetszett a 'kettős-pont-dé' a verseny nevében.;) Na jó, az első három érv tényleg igaz.
  6. Van Youtube-csatornánk, fényképmegosztós oldalon fent vagyunk-e, Facebook? - Hát hogy a viharba ne?! Youtube-os linkeket rendszerint fogunk posztolni, képeket talán még sűrűbben, Facebookkal is rendelkezünk.
    https://www.facebook.com/knerteszek )
Jut eszembe, tegnap ültünk össze először. Megbeszéltük a fontosabb dolgokat, elterveztük a forgatás menetét, a logótervezésbe is belekezdtünk, és az alapokmánnyal kapcsolatban is megvitattunk pár dolgot. Teljesen O:DA vagyunk - meg vissza is.

Holnapra mindenkinek csodaszép hatefői napot! Nekem sok sikert a fizika dolgozathoz...
Sziasztok, Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése