2013. október 24., csütörtök

Szólj BE(le)!

Sziasztoook!

Ma is én vállaltam be egy újabb bejegyzést. Nem, még mindig nem kreatívkodtam, de ígérem, szünetben sort kerítek rá...

Sok minden kavarog a fejemben; többek közt: a holnapi az utolsó tanítási nap az ŐSZI SZÜNET előtt. Ez már legalább egy indok arra, hogy mindenki mosolyogjon! Be happy, don't worry! :)
Másodszor: ezerrel készülünk a játékos délelőttünkre. Próbálgatjuk mi is a játékokat, hívjuk az embereket meg ilyenek. Már nagyon itt van a nyakunkon, ahogy a 2. forduló beküldésének határideje is. Nagy drukkban vagyunk, bízunk a legjobbakban.
Végül de nem utolsó sorban, a bejegyzésemnek címet adó program: tegnap azt hiszem, említettem, hogy ma szép nap vár ránk: vita-nap a Knerben. Egy pályázat keretében a DIA munkatársai ellátogattak hozzánk (mint visszatérő "vendégek" :) és egy szórakoztató délelőtt során meséltek a vitázás alapjairól, és a mai témának megfelelően szó volt a közösségi szolgálatról, az önkéntességről és a fiatalok munkavállalásáról.
Nagyon jól szórakoztunk (mint mindig, mikor itt vannak Lacusék...:D)! Végre kibontakozhattunk, mi kisebb disputázók is, mert az "öreg rókák", a Kneresek nem voltak ott. Egyébként tévedés történt a részemről: végül is Zsolti is részt vett rajta, mivel hát az önkéntesség témában most ő is nyakig benne van... Tomival az élen rájöttünk, hogy milyen sokrétű is az önkéntesség, és mennyi mindent tehetünk akár mi is a minden napokban. Összességében szuper napot zártunk! Ja, és nem elhanyagolható tény, hogy a menzás ebéd helyett pizzát kajáltunk. Valamint fontosnak tartom megemlíteni (az egyébként nyilvánvaló tényt, hiszen van számlálónk), hogy már majdnem 3000-szer (!!!) kattintottatok a blogunkra, amiért nagyon hálásak vagyunk, és mérhetetlenül örülünk neki! :))

Szép estét!
Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése