2013. október 14., hétfő

Fotoszintézis

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy tegnap este nem csak az X-faktor mentorai voltak népszerűek, hanem a mi mentorunk Zita néni is, aki megírta a blog eddigi történetének legolvasottabb bejegyzését (milyen hasznos dolog ez a statisztika!), valamint nyilvánosságra hozta a csapat logóját és bemutatkozó kisfilmjét. Vélemények? Kinek, hogy tetszik? Nyugodtan lehet dicsérni. mivel mi kis szerény csapat vagyunk nem fogunk a bókoktól az égig szállni.

A holnapi napról annyit, hogy kezdődik az egész folyamat elölről. Tisztára mint biológiában. Valahogy hasonlóképpen működünk, mint a fotoszintézis. Megkapjuk a feladatot (szén-dioxid), elkezdjük értelmezni, dolgozgatunk vele, majd elkészül a végeredmény (szőlőcukor) és mindemellett rengeteg hasznos dolgot tanulunk, és amit megtanultunk megpróbáljuk továbbadni a Fészbukon, hogy mások is tisztában legyenek azzal milyen fontos is a demokrácia és egymás tisztelete (oxigén, a melléktermék). Ez a teljes folyamat pedig a fény hatására megy végbe (Zita néni és a csapatmunka).

Tehát ami a lényeg, holnap megpróbáljuk közösen értelmezni a feladatot, és megpróbáljuk eldönteni, hogy melyik feladat variációt választjuk:
Önkéntesség, egy társadalmi ügy képviselete
vagy
Kívül maradsz vagy beleszólsz? Első választó flashmob szervezése
Jó éjszakát mindenkinek! Hamarosan az eddig be nem blogoló csapattagok is bejegyeznek majd. Figyeljétek!

Zsolti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése