2013. október 10., csütörtök

Logótervezés, avagy a bőség zavara

Logótervezés.

Milyen? Mekkora? Mi legyen rajta? Színes legyen vagy se? Komoly vagy játékos legyen? Annyi kérdés merül fel egy logó megtervezésekor, hogy legszívesebben megnyomnám az agyamon a kikapcsolás gombot. Hihetetlen! A lehetőségek olyan széles tárháza áll rendelkezésünkre, hogy amint megtervezek egyet, egy "elfogadhatót", az agyam addigra már egy másik ötletet generált.
Tamás kollégával magunkra vállaltuk a csapat logójának megtervezését, a csapat és a saját ötleteinket szem előtt tartva próbálkozunk a majdhogy nem lehetetlennel: a tökéletes logó megalkotásával. Mellesleg a csapat ötletei sem szűkítik be nagyon a lehetőségeket, ami egyrészt nagy szabadságot enged, ami jó, másrészt az előbb említett módon kissé frusztráló. Egy kritériumot Zita néni viszont megfogalmazott, amit röviden úgy foglalnék össze: Ásót a logóba NE!
Mindenesetre kíváncsi leszek a végeredményre!

A mai nap is igazán hasznosan telt. Ma letettük a kamerát (nem feltétlenül végleg), és elővettük a PAPÍRT. Elkezdtük megalkotni a saját alkotmányunkat. Ezt mindenképp mérföldkőnek tekinthetjük a csapat életében. Megbeszéltük működési alapelveinket, szabályainkat, és hogy milyen jogok illetik meg a csapat tagjait. Ehhez a feladathoz először értelmeznünk kellett a demokrácia fogalmát, majd amikor már mindannyian tisztában voltunk vele, el tudtuk kezdeni a saját, belső demokráciánk kialakítását.
Ilyen módon a csapat még inkább csapattá érett. És ez jó érzés. Jó érzés egy kis közösségnek, egy csapatnak a tagjának lenni, ahol tudod, hogy a többieknek is ugyanolyan fontos az egész, mint neked.
Na, meg persze a hangulat sem mellékes. A fényképezőgép ma is kattogott, és nem kevesebb bolondságot örökített meg, mint tegnap. Szegény készülékeket kezdem lassan sajnálni! : D

Apropó, holnap jön a PÉNTEK!!!!! Ami a weekEND kezdete!! Szóval tessék a délelőttöt kibírni az iskolapadban, utána pedig kiélvezni a hétvégét, mert aztán jön ismét a Csenge által emlegetett Hatefő!
Hétfő, amikor le kell adni az összes feladatot. Tehát szurkoljatok, hogy kész legyünk időben!
Ennyi voltam mára.
Jó éjszakát, álmodjatok szépeket!
Zsolti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése